62233302 gennemsigtig logo 2

Pernille Fonnesbech-Sandberg

Prioriter egentid
på din to-do liste hver dag
-hvert eneste minut du bruger
på at få det bedre
-vil være det værd!

Min Historie

Igennem min opvækst blev jeg meget tidligt en ”lille voksen” der følte stort ansvar for familiens ve og vel, da mine forældre pludselig oplevede en voldsom økonomisk deroute, som ændrede hverdagen brutalt menneskeligt og socialt, så livet blev præget af stor utryghed og turbulens.

Måske ikke tilfældigt, blev det startskuddet til både et langt personligt udviklingsarbejde og en karriere bl.a. indenfor psykiatriområdet som leder, med relationen som drivkraft og et brændende engagement i mennesker der er et sårbart sted i livet.

I dag er jeg stadig passioneret optaget af; hvordan mennesker mobiliserer ressourcer, resiliens og styrke til, at bevæge sig fremad, selv under stort pres og svære omstændigheder. Indsigter og viden som nu danner bagtæppe for min virksomhed, hvor jeg er coach og arbejder med ledere.

For det har en pris, på daglig basis at være under massivt pres, hvis ikke du er opmærksom på dig selv, dine egne behov og ikke lytter til din krop! Det erfarede jeg selv, da jeg pludselig blev alvorligt syg og først skulle til, at lære at passe på mig selv!! Det fik mig til at ændre markant kurs. 

Derfor hjælper jeg i dag, dig som er leder med at skabe det helt nødvendige og vigtige frirum der SKAL være for at kunne overleve og navigere i kompleksitet og krydspres, så du kan være en stærk relationsskaber, opnå følgeskab og lande de bedste resultater – uden at gå på kompromis med dine vigtigste værdier og integritet.

Ligesom jeg deler mine vigtigste erfaringer om, hvordan jeg sammen med mine egne medarbejdere opnåede succes med høj medarbejdertrivsel, samt hvordan og hvorfor du som leder er dit eget VIGTIGSTE REDSKAB!

MIN BAGGRUND

Min faglige baggrund omfatter mere end 22 års praksis-, konsulent- og ledelseserfaring indenfor henholdsvis behandlingspsykiatrien og den kommunale socialpsykiatri.

Mine virker har omfattet rådgivning og relationsarbejde i forhold til den enkelte borger, coaching og ledelse af medarbejdere, samt facilitering af udviklingsopgaver for ledere og nøglemedarbejdere, udover formidling af udviklingstiltag for kommunens politikere.

Relationen er drivkraften i mit engagement og arbejde, både i mit tidligere virke som leder, og i forhold til mennesker der befinder sig et sårbart sted i livet. At opnå kontakt, tillid og nærvær oplever jeg som en forudsætning for samarbejdet og for det enkelte menneskes progression.

Som socialrådgiverstuderende i mine helt unge år arbejdede jeg ved siden af mit studie på et krisecenter for voldsramte kvinder og deres børn. Jeg blev hurtigt klar over, at det var i samtalen jeg hentede min motivation og mit engagement.

At finde ind til et andet menneskes styrke og ressourcer, og herigennem hjælpe dem på fode igen eller til at finde en ny vej i livet, er en kæmpe motivationsfaktor og dét som har drevet mig til, at fortsætte i sporet igennem alle årene.

1
Book en tid hos mig

UDDANNELSER

NLP Neuro Semantic Coach, Per Hed

Certifiseret NADA øreakupunkturbehandler hos NADA Danmark.

Certifiseret Stresscoach hos Forebyg Stress Aps, Danmarks førende Stressekspert 

Certificeret Life & Business Coach, Manning Inspire/ Sofia Manning 

Facilitator Uddannelse, Copenhagen
Leadership

Diplomlederuddannelse,
Professionshøjskolen Metropol

Lederuddannelse for nye ledereLederafklaringsforløb,  Green& Andersen

Socialrådgiver fra Den Sociale Højskole KBH

.