DET SIGER MINE KUNDER  OM MIG!!

HVAD SIGER MINE KUNDER

Et udpluk af mine kunders tilkendegivelser:

“Det er sjældent, at jeg er blevet mødt af så kæmpe stor en hjertevarme, som da jeg trådte ind i Pernilles klinik første gang. Det rum, den tillid og det kærlige nærvær Pernille mødte mig med, er så værdifuldt på alle planer, og gjorde, at jeg på under 2 minutter faldt ned i den dybeste afslapning. Jeg slap alt stress og tempo, og nød, at følelsen i både krop og sind, sad i mig mange dage efter. Jeg har fået mange behandlinger. Jeg har prøvet mange forskellige metoder. Og jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg aldrig har fået så skøn og effektfuld behandling, som den jeg har fået og stadig får hos Pernille.”
KATRINE WENKE
dna branding
Lifing Gua Sha behandling - wau wau wau. SÅ vidunderligt og man kommer i zen tilstand og helt ned i gear. Jeg er meget taknemmelig for denne oplevelse.
HELLE HAMMER WITHTHØFT
Afdelingsygeplejerske
"Jeg fik min første Lifting Gua Sha behandling hos Pernille, efter jeg havde set min gode venindes opslag om det på Instagram: Jeg synes, at behandlingen så afslappende ud, og tænkte at ansigtsmassage kunne hjælpe mig lidt med en bekymringsrynke mellem mine øjne. MEN, dét som jeg ikke lige havde forberedt mig på, er, at jeg igennem Lifting Gua Sha behandlingen og Pernilles nærvær i behandlingen kommer ned i en dyb, dyb ro, som både er ekstremt beroligende og afhængighedsskabende! Nu booker jeg regelmæssigt behandlinger. Gør dig selv en tjeneste og book en afstressende Lifting Gua Sha behandling. Pernille hjælper dig ned i den dybeste tilstand af ro og overskud. Det eneste ‘problem’ er, at du bliver totalt afhængig af Pernilles behandlinger og ender med at prioritere dig selv og dit velvære igen og igen".
CHRISTINA MEROLLI
PM hos CBS & TEAMCOACH
For at forstå hvad Pernilles coaching har gjort for mig, bliver jeg nød til at tage jer med til begyndelsen. Mit navn er Andreas, jeg er det som de fleste betegner som en normal ung fyr på 26, jeg går i byen, spiller computer og er i gang med en længere uddannelse. Jeg er gået fra at være en studerende med 25% fravær i gymnasiet med et karaktergennemsnit på ca. 6, ja den typiske unge mand der ikke havde tid til sin skole da alt det andet var mere spændende. Igennem mit uddannelsesforløb var jeg ude og arbejde for at optjene nok anciennitet til at komme ind på officer studiet. I løbet af den tid blev jeg coachet af Pernille og det kan jeg i dag være ekstremt glad for. Jeg er gået fra at, en karakter på 12 var unormalt, til at det er den mest hyppige karakter der står, når jeg får opgaver tilbage. Det Pernille er så ekstremt god til er at sætte struktur og give en nogle værktøjer der giver mere tid i hverdagen til det vigtige, men uden at det tager tiden fra det sjove. Mine erfaringer med Pernille som coach er, at man bliver til et mere struktureret menneske, samt ens overskud og gå-på mod stiger helt vildt. Vi drømmer jo alle om den der magiske pille man kan tage for at man komme i bedre form, tabe sig, blive klogere eller hvad man nu ønsker sig. Hvis man er klar til at arbejde med sig selv og med Pernille, er det nok det tætteste man kommer på den magiske pille
ANDREAS BJERREGÅRD
Styrmand i den danske flåde
Pernille er super grundig, kærlig og nærværende - man kan tydeligt mærke at hun brænder for at coache og har hjertet med sig hver gang. Hun har styr på det hun laver og forstår at holde fokus og “lyse” på det essentielle i samtalerne. Jeg er kommet i kontakt med Pernille tre år efter min skilsmisse - og var midt i en livskrise over at ende i dårlige kærlighedsrelationer, manglende tro på at kunne lykkedes og en voksende ensomhedsfølelse i de menneskelige relationer jeg havde - jeg savnede nærvær og glæde i min hverdag. Samtalerne med Pernille har givet mig en klarhed over hvorfor jeg har det sådan og hvorfor jeg ikke kan lykkedes med mine drømme. Jeg har fundet frem til en større glæde og tro på mig selv og syntes her efter fire samtaler at jeg har flyttet mig til et rart sted - et sted hvor jeg mere og mere holder af mig selv som menneske og tør tro på det der er rigtigt for mig. Jeg er sikker på at det også viser sig at bære frugt i både kærlighed, venskab og generel livskvalitet for mig. De bedste og varmeste anbefalinger fra mig.
CHARLOTTE GRAM JOHANSON
Pædagod og Coach
Tænk at man kan komme af med stress ved at være i stresscoach forløb på 7 gange, det kan man hos Pernille. Den venlige og positive energi Pernille udstråler er smittende, og hele forløbet fik sat tingene på plads i mit hoved. Akupunktur i ørene efter stresscoaching er det mest afslappende jeg nogen sinde har oplevet, kan kun anbefales. Kroppen kommer i ro og man får fornyet energi.
HANNE JENSEN
Bankrådgiver
“Lifting Gua Sha behandlingen er det nærmeste man kommer total afslapning, - ikke blot for ansigtsmuskulaturen, men for hele kroppen. Jeg glæder mig allerede til næste behandling. Pernille udøver sin magi med rolige bevægelser der gennemarbejder ansigtshuden, og jeg gik derfra med en følelse af at svæve på en lyserød sky, - med en mindre synlig panderynke”.
SIGNE CHRISTENSEN