GUA SHA MASSAGE

er en totaloplevelse  af afstresning & velvære

Trænger du til helt din egen tid?

Og et rum hvor du kommer fuldstændig ned i gear,

slipper al ydre støj og opnår dyb indre fred,

afstresning og velvære i hele kroppen?

Trænger du til helt din egen tid?

Og et rum hvor du kommer fuldstændig ned i gear,

slipper al ydre støj og opnår dyb indre fred,

afstresning og velvære i hele kroppen?

Gua Sha massage
er unik & dybt afstressende

Gua Sha Massage er den dybeste afstresningsoplevelse du kan forestille dig!

Behandlingen en helende totaloplevelse, hvor du synker ned i den dybeste tilstand af meditativ indre fred, slipper alle spændinger og kommer tilbage til dig selv.

Den nulstiller og ”re-setter” simpelthen hele dit system!

Lifting Gua Sha er 100 % naturlig og helt unik fordi den i én og samme behandling er både stressreducerende, beroligende, udrensende, styrkende og genopbyggende.

Både dit mentale velbefindende og din krop vil elske dig for det! Det er den ultimative bedste selvkærlige tid du kan investere i dig selv, til at opnå indre harmoni og vende styrket tilbage.

Hvad siger mine kunder

”Det er SÅ dejligt –

man kan ikke tænke, en eneste tanke mens man ligger der!”

Marianne Lausten

Hvad er Gua Sha massage?

Gua Sha er en ansigtsbehandling der er en kombination af ældgamle kinesiske og japanske behandlingsmetoder og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

Behandlingen består af dybe tryk og bløde strøg der bygger på den tanke, at også ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige.

Disse bløde tryk og strøg aktiverer 24 zoneterapipunkter i ansigtet, såkaldt akupressur, der er forbundet til kroppens indre organer. Når der ubalance i dele af kroppens organer, kan det aflæses i ansigtets linjer og rynker.

Med cupping og lymfedrænage ledes ubalancer og ophobede affaldsstoffer væk fra kroppen, ligesom der genskabes indre balance når punkterne aktiveres.

Med Gua sha teknikken som betyder ”at skrabe” skabes der friktion i huden, hvilket tilsammen med den øvrige behandling stimulerer cellernes egen produktion af collagen og genskaber hudens elasticitet.

Det er ikke uden grund at kunderne oplever behandlingen som stærkt vanedannende.

Genkender du dette?

Genkender du den situation at se dig selv i spejlet om morgenen, på et tidspunkt i dit liv, hvor du igennem længere tid har oplevet stort pres?

Og dét der møder dig, er sporene i et træt og medtaget ansigt? Det er nemlig sådan, at vores mentale tilstand også afspejler sig i ansigtet.

Når vi er trætte, triste, pressede eller stressede, ses det i vores ansigt og hud. Vi kommer ubevidst til at spænde i ansigtets muskler.

Det kan være at du er inde i en periode, hvor du sover dårligt, du spekulerer mere end sædvanligt, jobbet belaster dig for tiden, der er udfordringer på hjemmefronten, eller andet.

Måske har du det sådan, at du i en travl hverdag alt for ofte tilsidesætter eller ”glemmer” at mærke dine egne behov, fordi du simpelthen er oppe i hovedet det meste af tiden.

Med Gua Sha massage stiller du ind på din indre tilstand, genskaber balance og opnår fornyet styrke, mod og overskud.

Nyd en aslappende Gua Sha masssage i Hørsholm

Gua Sha masage 75 minutter kr 1000.


Nyd en afslappende Gua Sha massage i Hørsholm

Kontakt mig på mobil 4231 5054
Kontakt mig her