12A

LEADERS INTEGRITY

Skab balance imellem
dit indre lederskab
& din ydre ageren

Integrer krop & sind i et smukt energiarbejde

OPLEVER DU AT...

Din hverdag føles som et uendeligt kapløb ?  
Du ender altid med at tilsidesætte dig selv og forsømme dine egne behov?
Du er kronisk udfordret når det kommer til at holde pauser eller fri?
Dit præstationsniveau er så højt, at du indimellem er ved at segne?
Du længes efter at slippe ud af presset, men ved ikke hvordan?
9

DIT UDBYTTE AF
Leaders integrity forløb

  • Du lærer at stille ind på din indre tilstand, så du ved hvordan du genskaber balance, og opnår fornyet styrke, mod og overskud
  • Du træner og styrker dit mindset, så du bliver i stand til at bevare klarhed, fokus og øget beslutningskraft, også når du er under pres
  • Du får klarhed over dine vigtigste værdier, så du igen bliver knivskarp på dine prioriteringer og ved hvad der skal til for at forblive i integritet
  • Du identificerer dine stærkeste relationelle kompetencer og bliver i stand til at sætte dem i spil, så du på ny vil opnå tilslutning og følgeskab

OM FORLØBET

På forløbet vil du opnå en målrettet og transformerende ændring fra fokus på at GØRE, til fokus på at VÆRE! For når du er oppe i hovedet, mister du lettere kontakt til dig selv og dine behov. Dermed kommer du til at forsømme dit velbefindende og trivsel.

Så når du skal ind til kernen af, hvad der står i vejen for din trivsel og indre balance, er det vigtigt at du er i ro og kan forbinde dig med HELE dig.

Og der hjælper jeg dig med via behandlingerne, Når du afstresser hoved og tanker, og kommer ned i kroppen, vil du nå dyb indre ro og afstresning.

Når både hoved og krop er afstresset og i balance, vil du med klarhed mærke, hvad der føles rigtigt for dig.

Behandlingen gør det derfor let for dig at integrere nye strategier når du arbejder med dit mindset så du i fremtiden kan prioritere knivskarpt, bevare fokus og forblive i integritet.

Derfor er kombinationen af mindsetcoaching & Gua Sha Massage i et transformerende og helende energiarbejde, DIN VEJ til øget indre fred, balance og resiliens.

 

Det siger mine kunder...

"Jeg slap alt stress og tempo, og nød, at følelsen i både krop og sind, sad i mig mange dage efter. Jeg har fået mange behandlinger. Jeg har prøvet mange forskellige metoder. Og jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg aldrig har fået så skøn og effektfuld behandling, som den jeg har fået og stadig får hos Pernille.”
Katrine Wenke
DNA Branding
12C

Ledelse er kompleks og
udfordrende...

Ledelse er kompleks
og udfordrende...

Derfor er den største faldgrube for de fleste ledere at glemme at tage vare på sig selv!

Tempo, deadlines, overblik, hurtige beslutninger, omstillingsparathed, krav og forventninger -sluger tid, nærvær og fokus fra dine egne behov.

For når det kører på de høje navler og der er meget ydre ”støj”, er en helt naturlig og automatisk respons at lukke ned for kroppens eget sprog.

Problemet ved det er, at du med tiden kommer UD AF VANE med at mærke dig selv, og dermed at mærke kroppens behov for RESTITUTION og hjernens behov for RO!

At være ”oppe i hovedet” dagen lang og udelukkende fokusere på den ydre verden og på andres behov, kan derfor på den lange bane resultere i øget ubalance, mistrivsel og stress!

For det svækker i længden din indre styrke, dømme- og handlekraft når du forsømmer at lytte til dig selv!

At være i integritet er, at være i kontakt med HELE DIG! Derfor skal du som leder sørge for løbende at have et ”helle” hvor du genskaber forbindelse til dig selv og vedligeholder dine behov.

62233302 gennemsigtig logo 2

LEADERS INTEGRITY

Forløbet er en kombination af coaching online sessioner og  helt unikke deluxe behandlinger.

Hele forløbet varer i alt 12 uger